Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Hlavička mailingu

Do Štědrého dne zbývají pouhé dva dny. Děti už nemohou dospat, rodiče dokončují poslední přípravy a napětí vrcholí. Těší se malí, mladí i staří. Každý jinak, ale všichni máme určitě rádi vánoční svátky, kdy se společně potkáme, zasmějeme, zavzpomínáme a zrekapitulujeme uplynulý rok.

My bychom vám rádi poděkovali za vaši přízeň. Za to, že se k nám vracíte, nakupujete a vybíráte dárky pro vaše nejmilejší. Za to, že díky vám můžeme růst a můžeme vám předávat to, co nás baví nejvíce. Hračky, které mají smysl a ze kterých mají děti radost a užitek po delší čas, než jen v daný okamžik obdarování.

Děkujeme s velikou pokorou a doufáme, že i příští rok se společně potkáme na našem e-shopu.

Naši milí zákazníci, přejeme vám poklidné a krásné vánoční svátky plné štěstí a lásky, hojnosti a hlavně zdraví. Užijte si je v kruhu nebližších v radosti a veselí. A po celý příští nový rok, ať se vás drží zdraví, láska a štěstí.

Jako takový malý předvánoční dáreček přinášíme slevový kupon, který platí až do konce tohoto roku. 

Kupon na slevu  při nákupu nad : , který můžete uplatnit do . Sleva platí na vše!

A pokud vám chybí ještě nějaký vánoční dárek, můžete také využí Dárkový poukaz na nákup. Možná neudělá radost hned, ale dárky je přece možné nakupovat i po Vánocích.

Děkujeme, že jste s námi!

Krásné Vánoce!

Vaše juchoo.cz

Pro více tipů a reálné fotografie sledujte také náš instagram (@juchoo_cz_sk) a facebook (https://www.facebook.com/JuchooCZ)

Dárkový poukaz 1000

 Dárkový poukaz 1000 Kup

Dárkový poukaz 500

 Dárkový poukaz 500 Kup

Provozovatel

Mgr. David Skýba

IČ: 70427704

info@juchoo.cz

Kontakty

Bezpečný nákup