Úvod  \ Archiv emailů \ 

Email

Značkové originální dětské oblečení Sigikid

Zakládáte si na kvalitě oblečení pro děti? Není vám jedno, z jakých materiálů je oblečení pro vaše děti vyrobeno? Chcete pro vaše děti jen to nejlepší? Vyžadujete snadné a jednoduché kombinování oblečení v šatníku a zároveň nápaditost jednotlivých kousků?

Pokud odpovídáte ano, podívejte se na naši letní oblečení pro děti Sigikid. Oblečení splňuje všechny tyto požadavky. Věříme, že se vám bude líbit a že si ho oblíbíte a budete ho rádi zařazovat do šatníku vašich dětí.

Snažíme se nabízet vám kvalitní a zároveň krásné věci, nejen hračky, ale i vše ostatní pro děti. Značka Sigikid toto vše splňuje.


Podívejte se tedy prosím na naši kolekci a popusťte uzdu svojí fantazie v jednotlivých kombinacích kousků oblečení i hraček.

Toto oblečení bylo vyrobeno s láskou k dětem. Firma Sigikid dětem naslouchá, nahlíží na jejich požadavky a přání, protože hlavně ony jsou těmi, kteří určují další cestu vývoje.

VYUŽIJTE NYNÍ AKČNÍ NABÍDKU 2+1 NA LETNÍ KOLEKCI A POŘIĎTE KVALITNÍ A KRÁSNÉ OBLEČENÍ ZA VÝHODNOU CENU!

Sigikid Set oblečení 3 Happy Friends, tričko zdarma

Sigikid Set oblečení Malý žabák, tričko zdarma

Sigikid Set oblečení Šťastný ptáček, tričko zdarma

Sigikid Set oblečení 3 Happy Friends, čepička zdarma

Sigikid Set oblečení Šťastný ptáček, klobouček zdarma

Ke konci školního roku Vám také nabízíme slevový kupon na dárky pro vaše děti v hodnotě 100,- Kč

(kód: vízo2014, platnost do 30. 6. 2014)

*sleva platí při jednorázovém nákupu zboží nad 500 Kč (POZOR!!! Sleva neplatí na výrobky Alfi!!!). Pro využití slevy zadejte kód slevového kuponu do políčka "slevový kupon" v pokladně internetového obchodu (následně od nás obdržíte e-mail s přepočítanou hodnotou objednávky). Kupón je možné využít pouze na jeden nákup a není jej možné kombinovat s jiným kupónem.

 

Provozovatel

Mgr. David Skýba

IČ: 70427704

info@juchoo.cz

Kontakty

Bezpečný nákup