Úvod

Veletrh hraček Spielwarenmesse Norimberk

10. února 2015

Stejně jako v minulých letech jsme i letos navštívili Spielwarenmesse – mezinárodní veletrh hraček v Norimberku. Jedná se o jeden z největších evropských hračkářských veletrhů plných novinek, kde se potkají výrobci i prodejci hraček z celého světa. A že je na co koukat….

Zcela oprávněně je tento veletrh určen pouze pro odbornou veřejnost a je na něj zákaz vstupu dětí. Ty by již zcela určitě neodešly. Musím říct, že i my dospělí opravdu velmi často litujeme, že veletrh není prodejní a člověk nemůže nějakou tu originalitu dovézt svým dětem. Věci jsou tam opravdu velmi krásné.

Veletrh je plný stávajícího sortimentu i novinek, které se chystají pro letošní rok. A abychom vás trošku navnadili, alespoň slovy vám v krátkosti popíšeme, co nás letos čeká nového.

 

Sigikid

Sigikid

Jeden z našich největších dodavatelů chystá plno krásných a zajímavých novinek. Naprosto největší novinkou letos budou nové batůžky a tašky pro děti. Vychází ze stávajících kolekcí a designů, ale budou se lišit velikostí a zpracováním. Sigikid rozdělil batůžky velikostně pro menší a větší děti. Na své si přijdou rodiče dětí úplně malinkých, i těch předškolních. Pro miminka přichází nové kolekce muchláčků, batolatům a předškolákům nabídneme nový melamin. A bude toho ještě více....

 

Bukowski Design

Bukowski Design

Hebcí, plyšoví medvědi, medvídci a jiná zvířátka. Nádherní plyšáci v kvalitním zpracování. Přijde řada novinek, zůstanou i stávající medvídci. Těšíme se na novou kolekci Ziggy medvídků se sundávací kapuckou a již teď pro vás naskladňujeme nové nádherné látkové panenky. Ty zcela určitě potěší každou holčičku. Nadchli nás také malí plyšáčci, kteří si drží svého muchláčka. Budou ideálním dárečkem pro miminka i batolata.

 

Suki - Russ Berries

Suki

Pokračuje v tradici plyšáků Russ Berrie, v sortimentu jsou také "vykulení" plyšáci s velkýma očima a realistická zvířátka Yomiko. Čekají nás noví želvičkoví vykulenci i jiná zvířátka s vykulenýma očima. Plyšová zvířátka Yomiko budeme nabízet i v menším provedení, než v současné chvíli. A opět budou stejně krásní. Na letošní rok je připravena také čtvrtá a pátá řada sběratelských plyšových medvědů s certifikátem.

 

Djeco

Djeco

Naše oblíbena francouzská značka plná kreativních i výukových hraček. V letošním roce nás čekají nové výtvarné sady s písky a třpytkami. Objeví se také nové krásné výtvarné hračky pro starší i mladší děti. Přibydou také novinky oblíbených her Mini logix. Na expozici Djeco jsme zahlédli nádherné malování na hedvábný šátek. Třeba se i toto objeví v naší nabídce. Budeme se společně s vámi těšit.

 

Yookidoo

Yookidoo

Tato firma letos na jaře nabídne dvě nové hračky do vody. Rozšíří tak svoji nabídku k tolik oblíbenému kouzelnému kohoutku a vodní fontáně. Věříme, že ponorka i hudební kachní závody nadchnou stejně vás, jako nadchli nás. Prozatím se můžete podívat na video:

Ponorka

Hudební kachní závody

 

Lässig

Lässig

Výrobky firmy Lässig nabízíme především pro jejich dětská zavazadla. V nabídce jsou kufry na kolečkách, jak v menší, tak větší velikosti, batohy pro děti mladší i starší, hygienické taštičky, kapsáře do auta a také krásné a funkční nákrčníky. Pro tento rok se chystají na český trh i tašky pro děti přes rameno, jednoramenné batůžky a zahlédli jsme i krásné a plně vybavené aktovky pro školáčky. Výrobky značky Lässig jsou prostě perfektní na jakékoliv cestování s dětmi. Jsou jednoduché, módní a mají čistý design, který je v několika případech tak nadčasový, že vydrží dítěti i několik let. Zpracování je kvalitní a nápadité. Už před koncem loňského roku jsme vám nabídli malou ochutnávku nových designů a v letošním roce přijdou další. A že budou zase krásné, to je víc než jisté.

 

3 Sprouts

3 Sprouts

V současné době se vám chystáme nabídnout několik novinek. Před pár dny jsme zařadili do našeho sortimentu úložné boxy od firmy 3 Sprouts. Jedná se o velmi krásné a kvalitní boxy na hračky a potřeby pro děti. Boxy jsou vyrobeny v decentní béžové barvě a zdobí je našitá zvířátka. Svým vzhledem bezvadně zapadnou do každého interiéru a jsou zároveň nadčasové.

 

Petit Jour Paris

Petit Jour Paris

Už v loňském roce nás nadchl melamin francouzské značky Petit Jour Paris. Momentálně pracujeme na zadávání tohoto sortimentu na naše stránky. Melamin je to opravdu kvalitní s originálním designem. Věříme, že i vám se bude líbit.

 

Stále více nás lákají hračky z kvalitního kartonu. Většinou jsou nabízeny v takové kvalitě, že se svojí pevností vyrovnají dřevu. Líbí se nám kreativita, kterou mohou děti přenést do těchto hraček. Jsou to hračky nadčasové, které zabaví v každém věku, a když dítě přestanou bavit, snadno se uloží zpět do krabice. Máme pár tipů, které vám zcela jistě v průběhu roku nabídneme.

Veletrh v Norimberku je plný nové motivace a nápadů. Přivezli jsme si jich opravdu spoustu. Budeme se snažit v průběhu roku pracovat na jejich začlenění a postupně vám je budeme představovat a nabízet. Jsme totiž stále trošku jako děti. Z hraček, které dnešní trh nabízí, jsme velmi nadšení a rádi bychom toto nadšení sdíleli společně s vámi. Těšíme se na společný úspěšný rok.

Děkujeme za vaši přízeň.

Provozovatel

Mgr. David Skýba

IČ: 70427704

info@juchoo.cz

Kontakty

Bezpečný nákup